НачалоНовиниВтората бета на Android 13 е достъпна и за устройства OnePlus, Xiaomi, Nokia и други

Втората бета на Android 13 е достъпна и за устройства OnePlus, Xiaomi, Nokia и други

382
Написана от  dessyteneva 12 май 2022
Втората бета на Android 13 е достъпна и за устройства OnePlus, Xiaomi, Nokia и други

В първия ден на конференцията за разработчици Google I/O 2022 компанията представи множество устройства, а освен това обяви втората бета версия на Android 13. Тя е достъпна не само за устройствата Pixel, но и за модели на OnePlus, Xiaomi, Vivo, Asus и други производители. 

Android 13 Beta 2 идва с ново разрешение за изпращане на известия, инструмет за избор на защитени снимки, подобрения в сдвояването на близки устройства и достъпа до медийни файлове, нови езикови настройки, поддръжка на HDR видео, Bluetooth LE аудио и MIDI 2.0 през USB. Освен това софтуерът идва с множество подобрения за таблети, функция за автоматично изтриване на хронологията на клипборда и контрол на медията, което включва и добавяне на обложка към албум.

Android 13

Има и нова унифицирана страница с настройки за сигурност, която съдържа цветен индикатор за състоянието на вашата безопасност и съответно в зависимост от него ще предложи варианти за подобрения.

Втората бета версия на Android 13 вече е достъпна за устройствата Pixel, а към тях се присъединяват и такива на други марки като Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Techo, Vivo, Xiaomi и ZTE. Разбира се, софтуерът ще бъдее достъпен за конкретни модели на тези марки, като всеки производител ги обявява индивидуално.

Още за поддържаните модели - https://developer.android.com/about/versions/13/devices 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer