НачалоНовиниВтори сезон на анимираната поредица What if...? стартира в Disney+ на 22 декември

Втори сезон на анимираната поредица What if...? стартира в Disney+ на 22 декември

240
Написана от  nixanbal 16 ноември 2023
Втори сезон на анимираната поредица What if...? стартира в Disney+ на 22 декември

Покрай коледните празници тази година феновете на Marvel ще могат да гледат още един техен сериал в Disney+. Става въпрос за анимираната поредица What if...?, която стартира със своя втори сезон от 22 декември. 

Новината беше обявена в социалните мрежи заедно с трейлъра за What if...? сезон 2, като стана ясно, че поредицата ще включва 9 епизода. Първият от тях ще бъде достъпен в Disney+ на 22 декември, а всеки следващ ден ще бъде пускана по още една серия и така до 30 декември. Това е интересен похват, който за първи път се използва при лансиране на нов сериал на Marvel. 

What if...?

What if...? сезон 2 ще бъде и последната продукция на Marvel за 2023 г., след като току-що с много шум и развълнувани коментари приключи втори сезон на Loki, а по кината излезе филмът The Marvels, който отчете най-слабия дебют за заглавие на MCU досега с едва $47 милиона за уикенда в боксофиса на САЩ и малко над $63 в световния.  

What if...? сензон 1, дебютирал през август 2021 г., получи по-скоро позитивни оценки, като в него чухме гласовете на някои от големите актьори, познати и от своите роли в игралните филми на Marvel. В новия сезон ще видим цял куп любими персонажи, но цък трейлъра, за да разберете кои са те. 

5 НЕЩА за таблета Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

В един идеален свят целият декември би бил свързан с дълги уикенди под одеялото, прекарани в гледане на сериали. Истината…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer