НачалоНовиниWSJ: Apple е направила най-голямата първоначална поръчка от новия iPhone 6

WSJ: Apple е направила най-голямата първоначална поръчка от новия iPhone 6

3192
Написана от  nixanbal 22 юли 2014
WSJ: Apple е направила най-голямата първоначална поръчка от новия iPhone 6

Между 70 и 80 милиона броя е първоначалната поръчка на Apple за новия iPhone 6, като в числото влизат два модела от смартфона на отхапаната ябълка. Това е най-голямата начална партида за който и да е iPhone досега, пише The Wall Street Journal. 

В амбициозната бройка влизат поръчките на модела с 4.7" и на този с 5.5" дисплей, пояснява източникът, според който Apple все пак планира да пусне два нови смартфона, един от които фаблет. 

За сравнение - миналата година Apple са поръчало първоначално между 50-60 милиона броя от iPhone 5S и iPhone 5C, а резултатът беше бързо изчерпване на количествата от 5S.

Припомням ви, че очакванията са новият или новите модели iPhone 6 да бъдат официално представени през септември, а сред новостите в тях са променен дизайн, преден панел от сапфир кристал, по-добра камера и това, което всички искат от доста време - по-голям екран с по-висока резолюция. 

5 ключови подобрения в Samsung Galaxy A54 5G

Смартфоните в серията Galaxy A са сред най-продаваните устройства на Samsung, като тази година промяната при Galaxy A54 5G е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer