НачалоНовиниXiaomi 12T и 12T Pro ще получат ъпдейт до 3 следващи версии на Android

Xiaomi 12T и 12T Pro ще получат ъпдейт до 3 следващи версии на Android

1085
Написана от  nixanbal 04 октомври 2022
Xiaomi 12T и 12T Pro ще получат ъпдейт до 3 следващи версии на Android

Обявените днес смартфони от висок клас на Xiaomi в серията 12T ще получат добра софтуерна поддръжка. Това потвърдиха от компанията при анонса, като обещаха ъпдейти до 3 следващи версии на Android OS. 

Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro излизат с Android 12 и MIUI 13, като при представянето им стана ясно, че ще бъдат актуализирани до три следващи версии на платформата, което означава обновления до Android 15 включително.

Xiaomi обещава и 4 години ъпдейти по сигурността. 

Това не е най-дългата софтуерна поддръжка сред смартфоните с Android, като Samsung и Google например осигуряват по 4 актуализации на Android версията, но на фона на масовата липса на ъпдейти при много компании е много добра заявка. Разбира се, собствениците остава да се надяват, че ъпдейтите ще излизат бързо. 

Xiaomi обяви и други бонуси за собствениците на 12T и 12Т Pro, включително безплатна подмяна на екрана през първите 6 месеца след покупката. Какви обаче са условията в България - тепърва ще разберем. Все още очакваме точна дата за старта на продажбите у нас. 

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra размива границата между таблета и лаптопа

В последните години технологичните компании все по-успешно размиват границата между таблета и лаптопа, като често се питаме какво точно означава…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer