НачалоНовиниXiaomi 12T Pro получи лимитирана версия, разработена с дизайнера Даниел Аршам

Xiaomi 12T Pro получи лимитирана версия, разработена с дизайнера Даниел Аршам

1450
Написана от  nixanbal 24 ноември 2022
Xiaomi 12T Pro получи лимитирана версия, разработена с дизайнера Даниел Аршам

Xiaomi обяви специална версия на последния си модел от висок клас Xiaomi 12T Pro, която е реализирана в сътрудничество с дизайнера Даниел Аршам. От специалното издание Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще бъдат произведени само 2000 бройки. 

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition е дизайнерско съчетание на минало, настояще и бъдеще в облика на съвременен артефакт, обяснява авторът. Аршам експериментира с прилагането на различни текстури и ествествени ерозии от скулптурите си върху смартфон, залагайки на неговата философия за „Бъдеща археология“.

Product-Unboxing 1

Продуктът е създаден с внимание до най-малките детайли от скулптурната кутия до цялостното усещане.

Product-Unboxing-Daniel Arsham

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition ще се предлага в ограничено количество от 2000 устройства в Европа. Продуктът от колаборацията ще бъде пуснат на пазара на 16 декември 2022 г. и ще бъде достъпен на highsnobiety.com като изключителен онлайн партньор за търговия на дребно, mi.com и в специалния pop-up магазин Xiaomi x Daniel Arsham Berlin от 16 до 17 декември.

Цената всъщност няма да е много по-висока от тази на стандартния Xiaomi 12T Pro и е 899 евро. 

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer