НачалоНовиниXiaomi 13 Ultra ще има аксесоар, който го превръща в компактен фотоапарат

Xiaomi 13 Ultra ще има аксесоар, който го превръща в компактен фотоапарат

1762
Написана от  nixanbal 14 април 2023
Xiaomi 13 Ultra ще има аксесоар, който го превръща в компактен фотоапарат

Следващата седмица Xiaomi ще представи премиум флагмана си Xiaomi 13 Ultra, който ще бъде позициониран на върха в портфолиото на компанията, точно над лансирания преди седмици Xiaomi 13 Pro. От новия модел очакваме все така акцентът да бъде върху камерата, а допълнителен аксесоар ще направи телефона да изглежда още по-близо до конвенционален компактен фотоапарат. 

Изображението по-горе показва Xiaomi 13 Ultra с допълнителен аксесоар, който добавя удобен грип за по-добър захват при правене на снимки, а и за визия, подобна на стандартна камера. 

От кадъра тук се вижда, че върху грипа има и голям физически бутон за правене на снимки. Изображението обаче е доста тъмно и не става съвсем ясно дали аксесоарът покрива и целия гръб на Xiaomi 13 Ultra. По-скоро бих заложил, че е така, защото се вижда и по-особен ринг около плочката с камерата, който не сме виждали в досегашните снимки. 

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra би трябвало да предложи четворна камера с 50 МР основен сензор с размер 1" и променлива бленда. Около него ще има още три 50 МР камери - една за ултрашироки снимки и две за оптично приближение, което максимум ще бъде 5х, твърдят слуховете. За сравнение Xiaomi 13 Pro има 3.2х оптичен зуум, а Galaxy S23 Ultra има 10х оптично приближение. 

Xiaomi 13 Ultra

В мрежата вече се появиха и снимки, за които се твърди, че са заснети с Xiaomi 13 Ultra, като качеството им е впечатляващо, но тепърва предстои телефонът да излезе на пазара и да пристигне за тест и у нас. 

Премиерата е на 18 април. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer