НачалоНовиниXiaomi България обяви фотоконкурс, подарява Xiaomi 13 Pro

Xiaomi България обяви фотоконкурс, подарява Xiaomi 13 Pro

1484
Написана от  nixanbal 28 март 2023
Xiaomi България обяви фотоконкурс, подарява Xiaomi 13 Pro

Xiaomi обяви началото на фотоконкурса "Xiaomi търси своя фотограф", в който има за цел да открие още един човек за своя екип от четирима фотографи - т.нар. Xiaomi Photographers' Crew. Големият победител в конкурса ще спечели и най-новия флагман Xiaomi 13 Pro, чиято камера е съвместно разработена с експерти на Leica. 

За да се включите в конкурса, трябва да изпратите свои снимки, заснети с телефон, в една или няколко от категориите - Природна фотография, Астро и нощна фотография, Портретна, лайфстайл и модна фотография, Травъл фотография. Можете да се включите с до 5 кадъра за категория, като приемането на участници става от 28 март до 28 април 2023 г. в сайта https://contest.xiaomi-bulgaria.bg

Xiaomi Bulgaria photo contest

На финала на конкурса петчленно жури в състав фотографите Антон Дангов, Михаил Минков, Теди Грозданов, Живко Константинов и представител на Xiaomi за България ще изберат по един финалист от всяка категория. Големият победител ще получи най-новия смартфон Xiaomi 13 Pro, а останалите трима финалисти ще получат слушалки Xiaomi Buds 3.

Четиримата финалисти от всички категории ще имат възможността да се включат в специален уъркшоп с фотографите от журито, по време на който ще научат повече за тънкостите в мобилната фотография. 

MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer