НачалоНовиниXiaomi Mi-Two е първият смартфон с новия супермощен чипсет Snapdragon S4 Pro

Xiaomi Mi-Two е първият смартфон с новия супермощен чипсет Snapdragon S4 Pro

3580
Написана от  nixanbal 16 август 2012
Xiaomi Mi-Two е първият смартфон с новия супермощен чипсет Snapdragon S4 Pro

Samsung и HTC и въобще всички водещи производители на смартфони бяха изпреварени от китайците Xiaomi, които днес представиха първия в света мобилен телефон с чисто новия и супермощен чипсет Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Въпросният използва четириядрен процесор на 1.5 GHz, както и новия графичен чип Adreno 320, а това в комбинация с 2 GB RAM обещава най-високата производителност от устройство с Android до момента. И въпреки че в блога рядко може да прочетете информация за непопулярен в Европа смартфон, Xiaomi Mi-Two заслужава внимание.

Xiaomi Mi-Two разполага още с 4.3" IPS дисплей с HD резолюция, 16 GB вградена памет, Bluetooth 4.0 и батерия с капацитет 2000 mAh + опция за ъпгрейд към такава с 3000 mAh.

Mi-Two ще излезе на пазара в Китай още през октомври и ще използва Android 4.1 Jelly Bean с модифициран потребителски интерфейс MIUI. Още за интерфейса вижте във видеото по-долу, а на нас ни остава да се надяваме, че познатите в Европа производители няма да се бавят много и скоро ще покажат своите мощни устройства със Snapdragon S4 Pro.

5 НЕЩА, които трябва да знаете за Samsung Members

Някои собственици на смартфони Galaxy вероятно са попадали на Samsung Members, но съм сигурен, че много от тях дори не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer