НачалоНовиниXiaomi може да пусне преработена версия на Mi 10 с новия чипсет Snapdragon 870

Xiaomi може да пусне преработена версия на Mi 10 с новия чипсет Snapdragon 870

804
Написана от  nixanbal 26 януари 2021
Xiaomi може да пусне преработена версия на Mi 10 с новия чипсет Snapdragon 870

Въпреки че Xiaomi наскоро пусна в Китай новия си топмодел Mi 11, а скоро очакваме и европейската му премиера, компанията изглежда още не е приключила със серията Mi 10. Непотвърдена информация сега твърди, че Mi 10 ще излезе в преработено издание с новия чипсет Snapdragon 870. 

Xiaomi Mi 10 изглежда ще получи още една версия, която ще замени чипсета Snapdragon 865 с обявения преди дни Snapdragon 870. Това всъщност е почти същия чипсет, но с по-висока тактова честота за процесора (3.2 GHz), което може да е малък, но все пак някакъв ъпгрейд. 

digital-chat-station-xiaomi-mi-10-sd-870-leak

Извън чипсета се посочва, че новият Mi 10 няма да има други съществени разлики с оригиналния модел от 2020 г. Източникът Digital Chat Station от китайската социална мрежа Weibo не назовава под какво име ще се продава устройството, нито дали е модел за световния или само за китайския пазар. 

Така или иначе, Qualcomm вече беше потвърдила, че Snapdragon 870 ще се използва от топмодела на Xiaomi, а също на OnePlus, Oppo и Motorola, като за последните се вярва, че това ще бъде апаратът Motorola Edge S. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer