НачалоНовиниXiaomi официално потвърди, че MIX Fold 3 остава само за Китай

Xiaomi официално потвърди, че MIX Fold 3 остава само за Китай

486
Написана от  nixanbal 16 август 2023
Xiaomi официално потвърди, че MIX Fold 3 остава само за Китай

Тази седмица Xiaomi представи едно от най-вълнуващите си устройства - сгъваемият смартфон MIX Fold 3. Той е интересен заради двата си висококачествени дисплея, съвместно разработените с Leica камери, супертънкото тяло и новата панта, която обещава да устои на над половин милион сгъвания и разгъвания. Днес обаче компанията разочарова много фенове по света, като официално потвърди, че MIX Fold 3 ще се предлага само в Китай. 

Информацията дойде от X (Twitter) профила на Daniel Desjarlais, който е директор ПР и комуникации на Xiaomi. 

"Потвърждаваме, че Xiaomi MIX Fold 3 ще се предлага изключително в континентален Китай.", гласи съобщението, с което се слага край на спекулациите дали MIX Fold 3 може да бъде първият смартфон със сгъваем дисплей на Xiaomi, излязъл на международните пазари. Оказва се, че не и Xiaomi все още не е готова да предложи тези свои устройства на световната сцена. 

Xiaomi

Не се посочва причината за това решение, но това е поредният сгъваем модел от китайски бранд, който остава да се продава само на родния си пазар. 

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer