НачалоНовиниXiaomi предлага архивиране на снимки в Google Photos директно от галерията на смартфоните си

Xiaomi предлага архивиране на снимки в Google Photos директно от галерията на смартфоните си

659
Написана от  nixanbal 18 октомври 2022
Xiaomi предлага архивиране на снимки в Google Photos директно от галерията на смартфоните си

Xiaomi обяви, че ще предложи по-удобен начин за архивиране на снимки и клипове от техните смартфони в Google Photos. Това ще става директно през тяхното приложение Gallery, в което услугата на Google скоро ще бъде интегрирана. 

Вместо да използват Google Photos отделно, Xiaomi предлага интегрирана функционалност за потребителите, която им дава възможност да архивират своите снимки и видеоклипове от MIUI устройства в Google Photos в рамките на вграденото приложение Gallery.

Потребителите на Xiaomi Cloud също ще имат опцията лесно да преместят своите съществуващи архивирани снимки и видеоклипове в Google Photos. Тази функция ще започне да се разпространява на съществуващи устройства от Сингапур на 24 октомври 2022 г. чрез актуализации на приложения, като предстои да последват и други пазари.

Screenshot 2022-10-18 at 15.51.53

Припомням ви, че потребителите на Google Photos разполагат с 15 GB място за съхранение на акаунт в Google (споделено между Gmail, Google Photos и Google Drive), а могат и да закупят допълнително чрез Google One.

Потребителите, които преместват съществуващото си съдържание в Mi Cloud в Google Photos, могат да се възползват от въвеждащи пробни периоди за членство с Google One по време на миграция, които предоставят на потребителите допълнително хранилище, започвайки от 100 GB за 3 месеца.

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer