НачалоНовиниXiaomi представи Smart Band 7 Pro, таблет Redmi, телевизор и нови прахосмукачки

Xiaomi представи Smart Band 7 Pro, таблет Redmi, телевизор и нови прахосмукачки

863
Написана от  nixanbal 04 октомври 2022
Xiaomi представи Smart Band 7 Pro, таблет Redmi, телевизор и нови прахосмукачки

На събитието си днес Xiaomi представи новите си смартфони от висок клас, Xiaomi 12T и Xiaomi 12T Pro, а освен тях бяха обявени още няколко устройства от екосистемата на китайците. Бяха анонсирани смарт гривната Xiaomi Smart Band 7 Pro, таблетът Redmi Pad, телевизор Xiaomi TV Q2, прахосмукачките Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum и Xiaomi X10+.

Redmi Pad

Xiaomi

Redmi Pad е 10.61" таблет с LCD панел с 90 Hz опресняване и резолюция 1200 х 2000 пиксела. Сред важните характеристики тук са системата от четири високоговорителя с Dolby Atmos поддръжка и селфи камерата с 8 МР сензор и 105 градуса обхват, която поддържа функцията FocusFrame. Тя следи човешкото лице и го държи в центъра на кадъра, дори да се движи, а ако се присъединят още хора - кадъдът се разширява, за да ги побере. Конфигурацията тук се базира на MediaTek Helio G99, батерията е с капацитет 8000 mAh и 18 W зарядно (22.5 W зарядно в кутията).

Redmi Pad ще се предлага на цена от 279 евро.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi

Smart Band 7 Pro е новата смарт гривна на Xiaomi, която има 1.64" правоъгълен AMOLED дисплей, през който могат да се следят над 110 спортни активности. Устройството е водоустойчиво до 5 АТМ, има батерия за до 12 дни живот, идва с над 150 циферблата в приложението и цена от 99 евро. 

Xiaomi X10+

Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10+ е новият робот прахосмукачка на компанията, който идва с интелигентна базова станция. Устройството може да изпразва отпадъка в определения за това кош, да почиства мопа, да пълни резервоара за вода, да поддържа мопа влажен и да се самоизсушава, за да се избегне задържането на влага и миризми, когато машината не се използва. 

Мопът може да се повдигне сам, когато вграденият ултразвуков сензор разпознае килими, като същевременно събира старателно праховите частици с всмукателна мощност 4000 Ра. Двойните въртящи се компоненти на мопа могат да извършват почистване под налягане, за да премахват упорити петна по пода. Прахосмукачката робот Xiaomi X10+ се задвижва от патентованата система S-Cross AITM, която ѝ позволява да избягва всеки обект по пътя на почистването. Уредът е снабден и с двуредов лазер и RGB камера за откриване на цели. Заедно с навигацията LDS роботът планира ефективен маршрут за почистване, независимо от размера и конфигурацията на домакинството. 

Xiaomi X10+ ще се предлага на цена от 899 евро.

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Xiaomi

Днес Xiaomi показа и новата серия Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series. Това са два ръчни модела прахосмукачки - Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum и Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. Захранвани от интелигентна система за откриване на замърсявания, вградената адаптивна функция позволява на устройството да регулира автоматично мощността на почистване в зависимост от количеството идентифициран прах.

Xiaomi

Моделът Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum е оборудван с високотемпературен режим на почистване 75°C, който може да осигури по-обстойно почистване. Тя може също така да се самопочиства, да се зарежда с вода и да се подсушава автоматично с помощта на интелигентна базова станция. Моделът за мокро и сухо почистване Xiaomi Truclean W10 Pro пък е подходящ за домакинства с труднодостъпни ъгли и ръбове. Той идва със специално проектираната ролкова четка без заплитане, която може да покрие по-големи пространства и има регулируема на 90 градуса дръжка, която помага за ефективното почистване под повечето мебели.

Серията мокри и сухи прахосмукачки Xiaomi Truclean W10 ще се предлага на цена от 599 евро.

Xiaomi TV Q2

Xiaomi

Xiaomi представи и новата си серия телевизори Xiaomi TV Q2, използваща технологията Quantum Dot Display и предлагаща се в 3 размера - 50", 55" и 65". Тези модели са с 4K резолюция, Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, както и със сензори за околна светлина. Операционната система е Google TV, а цените започват от 599 евро. 

Xiaomi 12 и 12 Pro дебютираха на регионално събитие във Виена, идват у нас на 11 април

Xiaomi първо, в края на декември 2021 г., обяви смартфоните в серията 12 на китайския пазар, след което наскоро те…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer