НачалоНовиниXiaomi Redmi Note 13 Pro+ може да предложи извит дисплей, запазва 200 МР камера

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ може да предложи извит дисплей, запазва 200 МР камера

424
Написана от  nixanbal 13 август 2023
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ може да предложи извит дисплей, запазва 200 МР камера

Само преди няколко месеца Xiaomi пусна серията Redmi Note 12 на пазара, но слуховете вече обсъждат какво следва. Както повелява традицията, китайската компания ще представи (част от) новата си серия Redmi Note 13 първо на родния си пазар, докато в началото на 2024 г. не обяви и глобалното ѝ разпространение. Днес имаме информация за някои модели, като за Redmi Note 13 Pro+ се говори, че ще е първият в семейството с извит дисплей. 

Очаква се Redmi Note 13 Pro+ да бъде първият представител на серията Redmi Note с извит дисплей, твърди източникът. Това е промяна с цял постигане на по-премиум дизайн, като и плочката за камерата на задния панел ще бъде вдъхновена от серията Xiaomi 13. Извитият дисплей обаче има своите недостатъци и за много потребители плоското стъкло е предпочитано. 

Екранът ще има 1.5К резолюция и 120 Hz опресняване. 

Другата информация касае камерата на Redmi Note 13 Pro+, която щяла да запази основния 200 МР сензор от предходния модел. Новото ще бъде въвеждането на 4-кратен зуум, който ще изрязва от сензора и ще позволява по-качествено приближение. Подобно нещо видяхме при 200-мегапикселовия Realme 11 Pro+ 5G. 

Освен това се говори, че апаратът на Xiaomi ще предлага 5000 mAh батерия със 120 W зареждане.

Redmi-Note-13-Pro

Други два модела в серията, Redmi Note 13 и Redmi Note 13 Pro (на изображението отгоре), също ще имат вдъхновен от Xiaomi 13 гръб, а екраните им ще останат плоски. 

Серията Redmi Note 13 може да се появи в Китай още през октомври. 

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra размива границата между таблета и лаптопа

В последните години технологичните компании все по-успешно размиват границата между таблета и лаптопа, като често се питаме какво точно означава…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer