НачалоНовиниXiaomi Redmi Pro пренася двойните камери в ниския ценови сегмент

Xiaomi Redmi Pro пренася двойните камери в ниския ценови сегмент

3405
Написана от  nixanbal 28 юли 2016
Xiaomi Redmi Pro пренася двойните камери в ниския ценови сегмент

Заедно с първия си лаптоп Xiaomi представи и новия си модел смартфон Redmi Pro, който има няколко силни качества за цената си, но най-важното е, че пренася популярните в момента двойни камери в по-достъпния сегмент. 

На гърба си Redmi Pro има 13 МР основна камера от Sony и 5 МР сензор на Samsung, който измерва дълбочината в кадъра и позволява да правите снимки с интересен ефект боке (размазан фон), поверен на спомагателен процесор.

Xiaomi Redmi Pro

Както и при Huawei P9 обаче, и тук на примерните кадри личи, че резултатът не е блестящ, независимо че Xiaomi има смелостта да съпостави изображенията с такива от DSLR на Canon. 

Xiaomi Redmi Pro

Извън двойната камера, апаратът идва с 5.5" Full HD OLED дисплей, чипсет Helio X25 с 10-ядрен процесор на MediaTek (ще има и версия с X20), 3/4 GB RAM, 32/64/128 GB вградена памет + microSD слот, скенер за пръстови отпечатъци в хоум бутона под екрана, поддръжка на VoLTE, USB Type-C порт и огромна 4050 mAh батерия, заключена в металното му тяло. 

Xiaomi Redmi Pro

Xiaomi Redmi Pro ще се продава от август на цена от $225 до $300. 

С анонса Хюго Бара се похвали, че до момента от всички смартфони Redmi са продадени над 110 милиона броя. 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer