НачалоНовиниXiaomi създаде фотокътове за Instagram снимки в центъра на София

Xiaomi създаде фотокътове за Instagram снимки в центъра на София

594
Написана от  nixanbal 02 април 2024
Xiaomi създаде фотокътове за Instagram снимки в центъра на София

Xiaomi изгради четири фотокъта в центъра на София, в които всеки може да се снима и качвайки в социалните мрежи, да участва за награда. Т.нар. инсталация Xiaomi Instagrammable Wonderland се намира под купола на Ларгото, до метростанция Сердика, като достъпът до нея е свободен за всеки.

Xiaomi Instagrammable Wonderland e вдъхновена от селфи музеите и има 4 фотокъта. Зоната ще работи до 10 април, в часовете от 7:30 сутрин до 22 вечер. 

Xiaomi

За да участвате в томболата, трябва да посетите Xiaomi Instagrammable Wonderland и да качите стори или пост в социалните мрежи с таг @xiaomi.bulgaria и хаштаг #RN13BG. Наградите, които Xiaomi ще раздаде, са смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G, два смарт часовника Redmi Watch 4 и три броя слушалки Redmi Buds 5 Pro. 

Xiaomi

Xiaomi

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще бъдат обявени в социалните мрежи на Xiaomi България в Instagram и Facebook.

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer