НачалоНовиниXiaomi ще представи новата серия Redmi Note 12 още този месец

Xiaomi ще представи новата серия Redmi Note 12 още този месец

570
Написана от  nixanbal 20 октомври 2022
Xiaomi ще представи новата серия Redmi Note 12 още този месец

След доста богато портфолио с модели в серията Redmi Note 11, което беше обновявано няколко пъти, сега Xiaomi изглежда е готова с продължението и обяви, че този месец ще представи Redmi Note 12. Новината идва от публикуван в китайската социална мрежа Weibo постер. 

Анонсираните смартфони ще бъдат насочени към китайския пазар. Това означава, че ще получим някаква представа какво се задава и в Европа, но е възможно Xiaomi да промени моделите за нашия пазар или тук да предложи и някои по-различни устройства. 

Посочва се, че това ще бъде най-големият ъпгрейд в серията Redmi Note досега, като тези смартфони ще въведат две нови технологии. 

Redmi-Note-12-October-launch-confirmed

Очаква се да видим Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro+ и Redmi Note 12 Pro Ultra. Сред слуховете за тях досега са сертифицирани зарядни устройства между 67 W и 210 W, говори се за чипсет Dimensity 1080, AMOLED екрани при всички, 50 МР камера и 5000 mAh батерия поне за някои модели. 

Чипсетът Dimensity 1080 беше представен от MediaTek съвсем наскоро, като интересна негова характеристика е, че поддържа 200 МР камери. Това подсказва, че някои от моделите Redmi Note 12 може да предложат и такъв сензор, което да е втората нова ключова технология в серията, освен 210 W зареждане. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer