НачалоНовиниXiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3 идват в България

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3 идват в България

727
Написана от  nixanbal 25 февруари 2024
Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3 идват в България

На MWC 2024, освен новите си флагмани от серията Xiaomi 14, компанията представи и няколко носими устройства. Това са смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 Pro и смарт часовниците Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro разполага с нов голям и правоъгълен 1.74" AMOLED дисплей с подобрена 60 Hz честота на опресняване и резолюция 336 × 480 пиксела. Смарт гривната е тънка 9.99 мм и тежи 22.5 г.

Корпусът ѝ е с метална рамка, а дисплеят е защитен с Gorilla Glass Victus. Устройството е оборудвано и със сензор за светлина, който поддържа адаптивна автоматична настройка на яркостта спрямо околната светлина.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro се предлага с каишки с бързо разкачане от двете страни на корпуса на гривната, което позволява лесната им смяна. Гривната се предлага в черен и сребрист цвят на корпуса и с широка гама от материали и цветове на каишките, които се продават отделно, за да могат потребителите напълно да персонализират външния вид.

Има избор от над 200 дизайна на циферблата, включително на тема игри.

Иначе Xiaomi Smart Band 8 Pro предлага спортно проследяване с избор от над 150 спортни режима и функции за наблюдение на здравето. Усъвършенствана е с нов модул за наблюдение на сърдечния ритъм и използва множество сензори за непрекъснато наблюдение на сърдечния ритъм през целия ден, като записва данни за здравето в реално време.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Гривната има батерия с капацитет 289 mAh, което ѝ осигурява 23% по-дълъг живот в сравнение с предшественика. При типична употреба тя може да издържи до 14 дни, надминавайки предишното поколение Xiaomi смарт гривна с още 2 дни. Смарт гривната включва и вградено GNSS позициониране, което позволява на потребителите да са наясно с местоположението си, дори и без телефона си. Освен това, Xiaomi Smart Band 8 Pro е сертифицирана по 5 ATM и оборудвана с още инструменти, като гласовия асистент Alexa и функцията намиране на мобилен телефон.

Xiaomi Smart Band 8 Pro ще се предлага на препоръчителна цена от 169 лв.

Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 е смарт часовник с класически дизайн и голям кръгъл 1.43" AMOLED дисплей и рамка от лека алуминиева сплав. Може би най-интересното тук е, че часовникът предлага ново ниво на персонализация чрез сменяеми рамки и каишки. Чрез завъртане може да бъде сменена и персонализирана рамката на часовника като се предлагат и съобразени за тях дигитални циферблати.

Xiaomi Watch S3

Часовникът поддържа и портретна функционалност, която позволява на потребителите да вграждат информационни данни в портретните си снимки, за да създадат уникален персонализиран циферблат в допълнение към над 180 безплатни дизайна.

Xiaomi Watch S3 използва новата система Xiaomi HyperOS, която осигурява по-бързо свързване между продуктите и по-добра синхронизация на информацията. Животът на батерията е до 15 дни, а с 5-минутно зареждане може да издържи до 2 дни.

Xiaomi Watch S3

Часовникът въвежда възможност за изпълнение на различни персонализирани задачи само с една ръка. Чрез различни завъртания на китката потребителите могат да управляват телефона, като например да отхвърлят повиквания, да проверяват времето или да правят снимки.

Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 предлага над 150 спортни режима, двубандов GNSS L1+L5, осигуряващ прецизно позициониране, възможности за наблюдение на здравето и 12-канален модул за наблюдение на сърдечния ритъм, който измерва по-точно от предишните поколения Xiaomi устройства. Устройството включва и функция за наблюдение на съня. 

Xiaomi Watch S3 ще се предлага на препоръчителна цена от 349 лв.

Xiaomi Watch 2

Следващият нов продукт в категорията носими технологии е Xiaomi Watch 2, който е смарт часовник, базиран на Wear OS by Google. Устройството разполага с пет от най-често използваните приложения и поддържа още над 200 приложения от трети страни.

Xiaomi Watch 2 3

Xiaomi Watch 2 се базира на платформата Snapdragon W5+Gen 1 Wearable. Животът на батерията (495 mAh) е до 65 часа при типична употреба, казват от Xiaomi.

Часовникът разполага с 1.43" AMOLED дисплей и корпус от алуминиева сплав, тежи около 37 грама и се предлага в черен или сребърен цвят на каишките. Допълнително се предлагат различни аксесоари за отделно закупуване.

Xiaomi Watch 2 разполага с нова за Xiaomi смарт часовниците функция - дистанционно управление на камерата, която позволява на потребителите да заснемат снимки или видео с телефона си директно чрез устройството на китката си. 

Xiaomi Watch 2

Поддържат се над 160 спортни режима, включително нови режими за зимни спортове. Има двубандов L1+L5 GNSS, подобрено наблюдение на здравето с 12-канален модул за наблюдение на сърдечния ритъм.

Xiaomi Watch 2 ще се предлага на препоръчителна цена от 449 лв.

 

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer