НачалоНовиниXiaomi Watch S1 е най-луксозният смартчасовник на марката досега

Xiaomi Watch S1 е най-луксозният смартчасовник на марката досега

5065
Написана от  nixanbal 28 декември 2021
Xiaomi Watch S1 е най-луксозният смартчасовник на марката досега

Заедно с новите си топмодели смартфони от серията Xiaomi 12 китайската компания представи днес в родината си и нови устройства от категорията на носимите технологии. Това са компактните безжични слушалки Xiaomi Buds 3 и смартчасовникът Xiaomi Watch S1, който е най-луксозният модел на бранда досега. 

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 разполага с 1.43" кръгъл дисплей с AMOLED панел, който е покрит от сапфиркристал и има рамка от неръждаема стомана. 

Часовникът идва с кожена каишка в различни цветове, а тялото му е с висока защита от вода до 5 АТМ. 

Xiaomi Watch S1

Watch S1 може да следи резултатите от 117 вида активни занимания, има батерия за до 12 дни време на ползване при нормална употреба или до 24 дни в стендбай режим. Ще бъдат възможни разплащания през NFC, а също и ползването на аксесоара като хендсфри при разговори (докато е свързан с телефона), тъй като има микрофон и говорител. 

Цената на Xiaomi Watch S1 в Китай е около 300 лв.

Xiaomi Buds 3

Xiaomi Buds 3 са компактни безжични слушалки с активна изолация на околния шум, като според производителя могат да заглушат до 40 dB от тези смущения. ANC има три режима на ползване. Батерията на слушалките държи до 7 часа слушане на музика или общо до 32 часа с презарежданията от кутийката им. 

Xiaomi Buds 3

Цената на Xiaomi Buds 3 е около 122 лв.

Logitech MX Mechanical е първата механична клавиатура в серията Master

Logitech представи новата си клавиатура MX Mechanical, която е първата механична клавиатура в серията Master. Компанията казва, че акцентът при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer