НачалоНовиниXMAGE ще замести логото Leica в смартфоните на Huawei

XMAGE ще замести логото Leica в смартфоните на Huawei

1114
Написана от  dessyteneva 04 юли 2022
XMAGE ще замести логото Leica в смартфоните на Huawei

След като дългогодишното сътрудничество с Leica приключи, Huawei представи новия бранд, който ще грее от камерите на най-способните им във фотографията смартфони - XMAGE. XMAGE ще бъде точно това - символ на най-напредналите технологии за изображения на Huawei, а освен това ще бъде заявка, че въпреки раздялата с Leica и затрудненото положение на компанията в категорията смартфони, тя не се е отказала от иновациите в тази сфера. 

Huawei приключи дългогодишното си партньорство с Leica на 31 май тази година, след като го започна с модела Huawei P9 през 2016-а. През годините компанията е представяла множество иновации, свързани с камерите, и се превърна в един от лидерите в тази област, а сега ще продължи разработките си без голямо име от фотографията зад гърба си под марката XMAGE.

XMAGE-camera-periscope-module-and-7x-optical-zoom-Huawei-Mate

Huawei потвърди, че следващият ѝ флагман смартфонът ще включва технологията XMAGE, но не обяви името му. Това обаче вероятно е серията Huawei Mate 50, за която вече видяхме някои изображения.

Ще бъде интересно да научим какво точно ще стои зад XMAGE, кой ще е първият смартфон с такава камера и по-добри ли ще са резултатите с него, спрямо това, което постигаше Huawei в партньорство с Leica.

XMAGE трип до Милано: Фоторазходка с Huawei P60 Pro

Миналия месец моя приятелка сподели, че Rosalía има турне в момента и през юни ще бъде в Атина. Не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer