НачалоНовиниЯсни са цветовете, в които ще се предлагат смартфоните iPhone 16

Ясни са цветовете, в които ще се предлагат смартфоните iPhone 16

409
Написана от  nixanbal 19 май 2024
Ясни са цветовете, в които ще се предлагат смартфоните iPhone 16

В последните дни видяхме нови снимки на макети, за които се твърди, че представят дизайна на модели от серията iPhone 16. За спецификациите на устройствата също знаем някои детайли, а сега се появи и информация за очакваните цветове. 

В социалната мрежа X анализаторът Минг-Чи Куо, който е вероятно най-достоверният източник на слухове около Apple и други технологични компании, споделя, че iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max ще се предлагат в черно, бяло (или сребристо), сиво (вероятно естествен титан) и розово. Розовото действително се е появявало и в предишни слухове, така че днешната информация ги потвърждава.

По-достъпните iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще се предлагат в черно, челено, синьо и бяло, твърди Куо. 

Разбира се, Apple може да даде различни имена на тези цветове, както например наричаше бялото Starlight. И дори името да е същото като с това на вече съществуващ модел, то цветът на живо може да изглежда различно, смята анализаторът. 

Очакваме премиерата на четирите модела през септември, като това може да е последната година, в която получаваме iPhone в тази конфигурация. Говори се, че през 2025 г. ще видим чисто нов iPhone Slim, който ще предложи радикална промяна в дизайна на смартфоните на Apple. 

Huawei Watch Fit 3 е удобен смарт часовник с достъпна цена

Huawei предлага богато портфолио смарт часовници, които в по-голямата си част изглеждат като конвенционални ръчни часовници с премиум изработка и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer