НачалоНовиниЗа първи път Samsung, като световен партньор на Олимпийски игри, ще подкрепи български атлети

За първи път Samsung, като световен партньор на Олимпийски игри, ще подкрепи български атлети

533
Написана от  nixanbal 17 април 2024
За първи път Samsung, като световен партньор на Олимпийски игри, ще подкрепи български атлети

Като световен партньор на Oлимпийските и Параолимпийските игри Samsung обяви днес атлетите от своя Team Galaxy, които ще подкрепя в Париж. За първи път България е представена в тази общност от личности с успехи в сферата на спорта и това са момичетата от Националния отбор по художествена гимнастика.

По време на Олимпийските игри в Париж през 2024 г., до които остават точно 100 дни, Samsung подкрепя общо 57 атлети, част от Team Galaxy, включително 44 от Европа. Това е най-голямата общност от членовете на Team Galaxy, които са се събирали на Олимпиадата досега. 

За първи път в европейския Team Galaxy на Samsung за Олимпийските игри са и атлети от България – националният отбор по художествена гимнастика, включващ Магдалина Миневска, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, София Иванова и Маргарита Василева, както и индивидуалните състезателки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева.

В началото на годината, с представянето на новата серия Galaxy S24, Samsung България обяви ексклузивното партньорство с българските гимнастички под мотото „Успехът няма граници“, а преди дни момичетата спечелиха редица медали на Световната купа в София.

Redmi Watch 4 и Redmi Buds 5 Pro са достъпни смарт аксесоари с богати възможности

Смартфоните под марката Redmi на Xiaomi са сред най-популярните в бюджетния и средния ценови сегмент. Redmi обаче има сериозно присъствие…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer