Samsung Galaxy S24 #WithGalaxy @ nixanbal

НачалоНовиниЗапочва поредицата #WithGalaxy на Samsung и nixanbal

Започва поредицата #WithGalaxy на Samsung и nixanbal

3529
Написана от  nixanbal 28 март 2020
Започва поредицата #WithGalaxy на Samsung и nixanbal

Смартфоните не са само мегахерци, пиксели и гигабайти, и всички знаем това. Тези мобилни устройства, които са неразделна част от ежедневието ни, ни помагат в редица задачи всеки ден и вече дори не усещаме в колко много неща сме зависими от тях. Всъщност, да - признавам, че аз, както вероятно и вие, търся устройство с възможно най-напомпан процесор, най-способната камерата и щедър капацитет на оперативната памет, но има нещо повече. Смартфоните създават изживявания и са част от някои от най-важните събития в живота ни.

Затова, съвсем встрани от традиционните ревюта на nixanbal.com, със Samsung започваме съвместна поредица, в която ще погледнем към онази, по-особената страна на мобилните телефони и не само. На нещата, които днес можем да правим с тях, а до вчера са били невъзможни.

Samsung Galaxy S20 Ultra @ nixanbal.com

В поредицата ще стигнем и отвъд смартфоните и ще засегнем темата за умния дом, която обвързва най-различни устройства в обща екосистема, в чийто център, да, пак е мобилният ни телефон.

Подобен проект всъщност имах в блога преди близо две години, като в него си говорихме за връзката между телевизора, пералнята, прахосмукачката робот и смартфона. Оказа се, че умните технологии далеч не се изчерпват с малкия тъчскрийн в джоба ни, но как се е променила ситуацията в това отношение през 2020 г. - ще проследим заедно в следващите месеци.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G @ nixanbal.com

В тази нова секция от nixanbal.com ще се случва и да поставям устройствата в нетипични ситуации, ще пътувам (когато времето отново го позволява отново), ще създавам със самите тях съдържание под формата на снимки и видео от страхотни места. Ще се постарая в рубриката да ви предложа и други гледни точки по различни теми, а и да се докосна до продукти, до които иначе не бих могъл.

Всъщност още в следващия материал ще си поговорим за нещо, което все още не може да се види широко в българските медии. Няма да разкривам повече и се надявам, че ще има приятни изненади!

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G @ nixanbal.com

Това е то - обещавам #WithGalaxy да бъде секция в сайта, която ще предлага по-различно и интересно за четене и гледане съдържание, като ще се радвам да споделите и вашите очаквания, впечатления и коментари под този и следващите материали.

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer