НачалоНовиниЗапочват снимките на втори сезон на "Домът на дракона"

Започват снимките на втори сезон на "Домът на дракона"

587
Написана от  nixanbal 11 април 2023
Започват снимките на втори сезон на "Домът на дракона"

HBO обяви, че започва снимките на втория сезон на оригиналния си драматичен сериал на "Домът на дракона". Първият сезон на базираната на „Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин поредица беше големият хит на платформата за 2022 г. 

Актьорският състав на втората част от сагата включва Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусен, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Допълнителният завръщащ се актьорски състав включва Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фиа Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Зад втория сезон на "Домът на дракона" отново застават Джордж Р. Р. Мартин като ко-създател и изпълнителен продуцент и Райън Кондал като ко-създател, шоурънър и изпълнителен продуцент. Изпълнителни продуценти са Сара Хес, Алън Тейлър, Мелиса Бърнстейн, Кевин де ла Ной, Лони Перистер, Винс Джерардис.

"Домът на дракона" се завърна. Развълнувани сме да снимаме отново с членове на нашето оригинално семейство от първи сезон, както и нови таланти от двете страни на камерата. Всички ваши любими герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще водят с армиите си и ще яздят своите дракони в битка. Нямаме търпение да споделим какво сме подготвили.”, казва Райън Кондал.

Снимките са стартирали в Leavesden Studios в Обединеното кралство.

Xiaomi 14 Ultra получи европейска премиера, очакваме го в България през април

Здравейте от слънчева Барселона, където Xiaomi току-що представи в Европа новия си премиум смартфон Xiaomi 14 Ultra. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer