НачалоНовиниЗапочват тестовете на Google Play Games, което пренася Android игрите на PC

Започват тестовете на Google Play Games, което пренася Android игрите на PC

2384
Написана от  kris.romanov 20 януари 2022
Започват тестовете на Google Play Games, което пренася Android игрите на PC

Google обяви в края на 2021 г., че ще предложи удобен начин Android игри да се инсталират и играят на компютри с Windows. Това ще бъде възможно чрез приложението Google Play Games, а тестовете вече започнаха. 

Приложението Google Play Games беше обявено през декември и целта му е да позволи на потребителите с Windows компютри, настолни или лаптопи, да инсталират и играят през него игри за Android. Платформата ще дава възможност играта да бъде продължена на компютър от друго устройство, без да се губи прогреса в нея.

Тази седмица Google съобщи, че отваря форма за записвания за затворени бета тестове на Google Play Games. Това ще се случи само на няколко азиатски пазара - Корея, Тайван и Хонконг. 

След регистрация за тестовете потребителите ще могат да играят заглавия като “Mobile Legends: Bang Bang,” “Summoners War,” “State of Survival: The Joker Collaboration” и “Three Kingdoms Tactic”, както и други, общо над 25 игри. 

За достъпност на други пазари Google ще даде информация на по-късен етап, но започналите тестове са знак, че приложението е все по-близо до потребителите. 

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer