НачалоНовиниСмартфоните Nokia с Windows Phone 8 излизат в края на годината

Смартфоните Nokia с Windows Phone 8 излизат в края на годината

2612
Написана от  nixanbal 17 май 2012
Смартфоните Nokia с Windows Phone 8 излизат в края на годината

Есента очакваме на пазара да се появят първите смартфони с новата версия на мобилната платформа Windows Phone 8 и изглежда Nokia също няма намерение да се бави много. Дистрибуторът на компанията в Израел, Eurocom, е потвърдил, че първите модели с Windows Phone 8 на финландците ще излязат в края на годината. По всяка вероятност това означава, че премиерата на новите смартфони ще бъде в края на септември на Nokia World в Хелзинки.

Представители на Eurocom потвърждават пред израелския сайт Techit.co.il, че смартфони на Nokia с Windows Phone 8 Apollo ще има на пазара още преди края на годината, а повече за платформата ще научим още следващия месец.

Очаква се Microsoft да представи подробности за Apollo на Windows Phone Developers Summit, която ще се проведе между 20 и 21 юни в Сан Франциско, Калифорния.

Други компании, като Samsung например, вече потвърдиха, че също ще пуснат модели с Windows Phone 8 в края на 2012-а, така че добавянето на Nokia в списъка не е изненада. Сега остава да разберем в крайна сметка ще могат ли устройствата с Windows Phone 7.5 Mango да бъдат ъпдейтнати до Apollo.

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer